CONTACT

Telefoon: 06 52 386 510

Referenties

Onderstaand vind u reacties van families die wij begeleid hebben. Wij stellen een referentie erg op prijs.

Huilen, lachen, goede adviezen en een luisterend oor.

Wat ik zo ongelooflijk mooi vond, fijn vooral: elke dag was jij er wel of je collega. En jullie bewogen je onopvallend in het geheel, maar kwamen elke dag weer met iets persoonlijks: een kleed, een voorbeeld van de kist, een standaard voor de microfoon. Wat biedt dat een steun!

En misschien wel het allermooiste was het moment dat mijn moeder gekist was, en ik mijn vader begeleidde om haar daar in de kist te kunnen zien, en dat niet alleen hij emotioneel werd, maar dat jij, Grietha, ook ontroerd was. Het ontroerde me in hoge mate.

Huilen, lachen, goede adviezen, luisterend oor, maar ook eigen verhalen en zelfs nog even aanschuiven bij onze broodmaaltijd, het heeft een zeer prettige, goede indruk op mij achtergelaten. (en ik durf wel te spreken namens mijn 3 zussen en 5 broers).

Dank jullie wel voor jullie prachtwerk.

Op de juiste plaats, op het juiste ogenblik

Soms kom je op de meest onverwachte momenten een heel echt mens tegen. Jij was daar, helemaal de juiste vrouw, op de juiste plaats, op het juiste ogenblik. Je hebt ons meer gegeven dan waar je voor kwam.

Met hoofd, hart en handen

Met dankbaarheid en grote waardering denken we terug aan de uitvaart van onze (schoon) moeder, waar jullie je ingezet hebben met dat speciale talent: kennis van zaken, flexibel om kunnen gaan met geëmotioneerde mensen en wensen. Begeleiden en leiden, met hoofd, hart en handen. Jullie deden dat. Dank!

Betrokken en warm

Jullie begeleiding was zeer betrokken en warm (heeft toch te maken met het “vrouwzijn”). Het meedenken en adviseren was goed, bij de bespreking werd ons niets opgedrongen, denk aan de korte bloemendiscussie met Tiny.
Wij zullen jullie zeker bij vrienden aanbevelen!

Samen zoeken wat bij ons past

Toen ik Liesbeth belde dat Inez was overleden wist zij ons gesprek, 4 jaar geleden, te herinneren met belangrijke details.
Grietha en Liesbeth namen veel taken uit handen waardoor er minder zorgen op onze schouders rusten. Niets was teveel, zij volgden ons, maar gaven ook goede ideeën en suggesties. "Samen" zoeken naar wat bij ons past, wij voelden ons gesteund en begrepen.
Wij denken terug aan een mooi en warm afscheid.