Verzekering en kosten

De kosten, die gemaakt worden voor een uitvaart kunnen erg uiteenlopen. Een gemiddelde uitvaart kost € 6000,- tot € 8000,- of meer (exclusief grafmonument). Het hangt van je wensen af hoeveel kosten er gemaakt worden.

Het is belangrijk een uitvaart te realiseren die binnen je budget past. Als je wensen duidelijk zijn maken we een kostenbegroting, op deze manier weet je waar je aan toe bent in deze toch al onzekere periode. Je kunt ook vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Uiteraard kun je ook met een uitvaartverzekering bij Het Binnenveld terecht. Een kapitaalverzekering keert het verzekerde geldbedrag uit. Als je een verzekering bij Reaal, ASR of Nationale Nederlanden hebt is dit altijd een kapitaalverzekering. Indien je een uitvaartverzekering hebt afgesloten bij DELA, Monuta of het voormalige Yarden, kan er ook een dienstenpakket verzekerd zijn. Dan is aan te raden van te voren naar de voorwaarden te informeren, dit kan consequenties hebben op het uit te keren bedrag.

Je bent dus altijd vrij je eigen uitvaartbegeleider te kiezen. Het Binnenveld zal je helpen bij het uitkeren van de verzekerde bedragen.