Referenties

Onderstaand vind je reacties van families die wij hebben mogen begeleiden.

““Heel erg warm en zorgvuldig” We hadden echt een klik met Joop en waren erg blij met onze keuze.

Alles werd ons uit handen genomen, hij dacht mee en had al snel in de gaten wat we wilden en wat bij onze moeder en schoonmoeder zou passen. Toen we wegliepen met die schitterende zwarte loopkoets klonk ineens het Friese Volkslied, dat had Joop bedacht, we waren enorm ontroerd door dit gebaar.” Lia

“Beste Joop,

Het was een uitvaart geheel in de stijl van mijn vader, zoals een van de kleinzonen treffend zei “Opa was er graag bij geweest”.

Nogmaals bedankt.” Ineke

“Dag Joop,

Ik wilde je nog even persoonlijk bedanken voor de goede zorg en het fijne meedenken zodat mijn lieve Oma een mooie laatste reis heeft mogen maken.

Je vriendelijkheid en respect geeft mij weer een beetje hoop in de mensheid.

Dank je wel voor alles.

À BIENTÔT” Joel

“Dag Joop.

Ik wil je graag nog een keer bedanken voor de geweldige manier waarop je ons hebt geholpen een mooi afscheid voor mama voor te bereiden en uit te voeren.

Je nam alle tijd ons te laten dealen met onze emoties en tot besluiten te laten komen, je gaf sturing op lastige momenten.

Fijn dat je er was,” Nicole

“Hallo Joop, Ik wil je graag laten weten dat wij zeer positieve reacties hebben gekregen (nog afgezien van onszelf!) op de manier waarop je de uitvaart van mijn moeder hebt begeleid. Ook mijn oom, die met die uitvaartverzorgster getrouwd is, was erg onder de indruk. Hij vermelde dit in de brief die hij ons stuurde en spreekt met kennis van zaken. Dit wilde ik je toch niet onthouden.

Nogmaals onze innige dank” Els